Turşunuzun suyu bulanıyor, üzerinde kalın, beyaz, üzeri göz göz olmuş bir tabaka oluşmaya başlamış. Bazen de turşuyu açtıktan ve tüketmeye başladıktan sonra oluşuyor bu tabaka. Ne yazık ki bu tabaka bir turşuda oluşmuşsa fazla çürüme olmuş demektir. Bu yüzden turşular lezzetini kaybeder ve tüketilemez hale gelir.
SON YAZILAR
Tarçınlı ballı süt nasıl hazırlanır?
Google reklamları nasıl kapatılır?
Mersin-Antalya arası tünelleri ne zaman bitecek?
Tektu turizm ne iş yapar?
Ravi Sika ne demek?
Kesirli sayılarda bölme işlemi nasıl yapılır?
Kadın kime denir?
Devleti Ebed Müddet nedir ne anlama gelir?
Bekir ismi kuranda geçiyor mu?
Ridde olaylarının sebepleri nedir?
Doğayı korumak için ne yapmamız gerekir?
Pekmeze limon sıkılıp içilirse ne olur?
Bilgisayarımın 32 bit mi 64 bit mi olduğunu nasıl anlarım?
1 adet fırında hamsi kaç kalori?
Pi sayısını kim icat etti?
Lazer fiziğin hangi alt dalı?
Kemalpaşa dolmuşları çalışıyor mu?
Avşa ismi ne demek?
Ruyada sarma içi gormek ne anlama gelir?
Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi hangi bölümler var?..
Lucy 2 neyi anlatıyor?
Tümden gelim nedir örnek?
Turşunun üstü Beyazlarsa hastalık yapar mı?
Ayetel Kürsi Hatmi nedir?
Sulhi Aksüt ne is yapiyor?
Nazım Sangare Türk mu?
Erzurumspor neden kapandı?
Akdeniz balıkları nelerdir?
Aktif düzenleyici hesaplar nelerdir?
Yahudilerin din adamlarına ne isim verilir?
Gürcistan konsolosluğundan nasıl randevu alabilirim?
Burdur'un yüzölçümü ne kadar?
Ikizkenar dik üçgen alanı nasıl hesaplanır?
Meb e-posta nasıl girilir?
En dürüst burç hangisi?
Anbean mı an be an mı?
Tarık Akan Taş Mektep nerede?
Amerikada ehliyet nasıl alınır?
Ford Eco Mode nedir?
Oje ile porselen boyanır mı?