Krem patiseri (creme patisserie ) Türkçede pastacı kreması olarak bildiğimiz o lezzetin Fransızca adıdır. ... Torpil, ekler, sufle, pasta, tart ve kurabiyelerin arasına dolgu olarak kullanılmaktadır. hem tek başına hem de krem şanti ile karıştırılarak krem patiseriyi kullanabilirsiniz.
Kullanım Alanları : Profiterol, Ekler, Pasta, Turta, Tart, Kuruvasan gibi pastacılık ürünlerinde ve arzu edilen her yerde dolgu olarak kullanılır .
pastacı kreması hemen hemen tüm ürünlerde dolgu malzemesi olarak yoğun bir şekilde kullanılır. süt, şeker, yumurta ve un ile yapılır. pişirilen kremanın soğuması için tezgaha dökülmesi imalatlarda yaygın bir şekilde uygulanan bir yöntemdir. ancak bu durum kremanın çabuk ekşimesine sebep olmaktadır. ...
Kullanım Şekli : 1 kg. ovalette Toz Krem Patiseri 2, 5-3 lt. soğuk (4-6 C) su veya süt ile mikser yardımıyla 3-5 dk çırpılarak krema elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.
Ovalette toz krem patiseri fırınlanma özelliğine sahip ısıya dayanıklı krema türüdür. KULLANIM ŞEKLİ: 1 kg. Ovalette Toz Krem Patiseri 2,5-3 lt. soğuk (4-6 C) su veya süt ile mikser yardımıyla 3-5 dk çırpılarak krema elde edilir. İstenildiğinde Toz Krem Şanti ile karıştırılarak da kullanılabilir.
Genelde pastacılar pasta üzerinde çalışırken kullandıkları bir kremadır. Pastacı kreması ise pasta içine kullanılan bir krema olduğu için pasta üzerinde kullanılmamaktadır.
Poşetin tamamını 500 ml. (2.5 su bardağı) soğuk süte veya 400 ml. (2 su bardağı) soğuk suya ilave ediniz. Elektrikli mikser ile 30-40 saniye düşük hızda, 3-4 dakika yüksek hızda çırpınız. 15-20 dakika dinlendirdikten sonra; pasta , kek ve tartınızın katlarına sürerek kullanabilirsiniz.
Çabuk, kolay hazırlanan lezzetli ve mükemmel bir kıvama sahip pasta kreması elde etmek için Pasta Kremasını su veya süt ile çırpmanız yeterlidir. Pişirmeye ve donmaya dayanıklı olan ürün; her türlü pasta, turta, tart, ekler ve profiterol gibi ürünlerde dolgu ve süsleme amaçlı kullanılır .
Buzdolabında soğutulmuş 300 ml (1,5 su bardağı) sütü ve 50 g yumuşak margarini derin bir çırpma kabına alın. Üzerine toz karışımı ilave edin ve önce düşük sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Hazırladığınız kremayı bekletmeden kullanın.
SON YAZILAR
Bedava internet nasıl yapılır Turkcell?
Eşit ağırlık meslekleri nelerdir 2020?
Calpol Etkisi ne zaman başlar?
Arsa çapı nasıl öğrenilir?
Iftar yemeği ne yemek yapsam?
Lenovo hangi ülkenin?
Popeyes sandviç kaç kalori?
Cam kesiği acısı nasıl geçer?
Xdr ne demek?
Telefon ekranda çizgiler var ne yapmalıyım?
Video kodeki desteklenmiyor neden olur?
Demo açılımı nedir?
Teknoloji ve tasarım logo nedir?
Kıymalı çökertme kebabının yanına ne gider?
Sinüs ne işe yarar Matematik?
Steve Jobs biyografi kitabı kaç sayfa?
On lisans KPSS 80 puanla nereye girilir?
1 kase bici kaç kalori?
Istanbul spor lisesi nerelerde var?
Izmir Adana otobüs yolculuğu kaç saat?
Afakanlar bastı nedir?
Kertenkele zarar verir mi?
Microsoft launcher ne işe yarar?
LG ne zaman kuruldu?
Sarf & nahiv nedir?
MYO bölümleri nelerdir?
TR62 hangi banka?
Metin Tokat kaç yaşında?
Hangi gezegenin ganimet adlı uydusu vardır?
1 dekar kaç dönüm yapar?
Türkiye coğrafi bir ad olarak hangi bölgeler için kullanıldı?
Dinozorlar kaç yılında çıktı?
CIO ne iş yapar?
Fluence triger seti kaç km de değişir?
Portakal Hangi besin içeriğine girer?
Salda Gölüne girmek tehlikeli mi?
Hava olayı nedir kisa?
YKS kaçıncı sınıfta girilir?
Frengi hastalığına hangi doktor bakar?
Alacakaranlık Şafak Vakti ne zaman çekildi?