Hesabınız dondurulmuş durumdayken isminiz düz metin olarak görünecek ve tıklanabilen bir bağlantı olmayacaktır. Profil resminizin yerini ise varsayılan simge alacak. Hesabınızı tekrar aktifleştirirseniz, tüm bunlar eski haline geri dönecektir.
Hesabınız dondurulduğunda: - Profilinizi sizden başka kimse göremez. - Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir. - Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir.
SON YAZILAR
Bill Gates burcu ne?
Kara lahana neye iyi gelir?
Kenar sayısı 20 olan düzgün bir çokgenin bir iç açısının ölçüsü kaç dereced..
Birkenstock orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
Bir kayısı ağacı ortalama kaç kilo ürün verir?
Sürekli uyku hali hangi hastalık belirtisi?
Edremit Akçay nerenin ilçesi?
Rüyada bir kızla tanışmak ne anlama geliyor?
GATA Hastanesi hangi illerde var?
Cille BAZU nasıl bir yaratık?