Senkronize etmek , genellikle teknolojik aletler arasındaki eşleşme durumunu tarif etmek için kullanılmaktadır. Buna göre akıllı telefonlardaki bilgileri başka bir telefona atmaya ve bu aktarım işine senkronize etmek denilebilmektedir.
Senkronizasyon aslında uygulamaların kendi içinde haberleşmesi ve bilgi paylaşımı yapması demek. Örneğin mail kutusundaki maillerin telefonla eşitlenmesi veya sosyal medyadaki resimlerinizin telefonda yedeklenmesi vs.
Geçmiş, yer işaretleri, şifreler ve kablosuz ağlar gibi verileri Google Hesabınıza kaydedip senkronize edebilirsiniz. Bu şekilde, oturum açtığınız her Chromebook'ta ve diğer cihazlardaki Google Chrome'da bu bilgileri her zaman bulabilirsiniz.
Synchronous terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. ... Synchronous teriminin tıbbi anlamı; n. Aynı zamanda meydana gelen, senkron.
Senkronizasyon Günleri ayarlarımız, e -postaların cihazınızda saklandığı ve senkronize edildiği süreyi kontrol etmenizi sağlar. Daha eski e -postaları yüklemek istiyorsanız, daha büyük bir zaman dilimiyle eşitlenecek günleri artırmanız yeterlidir.
Senkronize ettiğinizde Yer işaretleri, geçmiş, şifreler ve diğer ayarlar gibi senkronize edilmiş bilgilerinizi tüm cihazlarınızda görebilir ve güncelleyebilirsiniz. Gmail, YouTube, Arama ve diğer Google hizmetlerinde otomatik olarak oturum açarsınız. Senkronizasyonu açmadan önce oturum açtıysanız oturumunuz açık kalır.
"bilgisayar, kamera ve sd kartlarınızdaki klasörlerde yer alan dosyaları buluta yükleyin ve burada depolayın. içeriğinizi telefonda , tablette veya bilgisayarda google drive'ı kullanarak, fotoğraf ve videolarınızı ise google fotoğraflar'da bulabilirsiniz."
Senkronizasyon aslında uygulamaların kendi içinde haberleşmesi ve bilgi paylaşımı yapması demek . Örneğin mail kutusundaki maillerin telefonla eşitlenmesi veya sosyal medyadaki resimlerinizin telefonda yedeklenmesi vs.
Senkronizasyonun işlevi Telefonunuz senkronize edildiğinde, Google uygulamalarınız verilerini yeniler ve güncellemelerle ilgili bildirimler alırsınız.
İpucu: Bir uygulamanın otomatik senkronizasyon özelliğini kapattığınızda uygulama kaldırılmaz. Yalnızca yeni verilerin otomatik olarak yenilenmesi durdurulur.
Senkronize etme, dosyaları buluttan indirme ve bilgisayarınızın sabit diskinden yükleme işlemidir. Senkronizasyondan sonra bilgisayarınızdaki dosyalar buluttaki dosyalarla eşleşir. Bir dosyayı düzenler, siler veya taşırsanız aynı değişiklik diğer konumda da gerçekleşir.
Otomatik senkronizasyonu kapatırsanız mesajları, e-postaları ve takvimi güncellemelerini almak için manuel olarak senkronize etmeniz gerekir ve güncellemeler olduğunda bildirim almazsınız.
Parola ayarlarsanız Chrome verilerinizi Google'ın okumasına izin vermeden depolamak ve senkronize etmek için Google'ın bulut alanını kullanabilirsiniz. ... Yeni bir yerde senkronizasyonu her açtığınızda parolanız gerekir. Senkronizasyonu etkinleştirmiş olduğunuz cihazlarınızda yeni parolanızı girmeniz gerekir.
Senkronizasyonu kapatma Değişiklik yaparsanız bu değişiklikler Google Hesabınıza kaydedilmez ve diğer cihazlarınızla senkronize edilmez. Senkronizasyonu kapattığınızda, Gmail gibi diğer Google hizmetlerindeki oturumunuz da kapatılır. Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Senkronizasyon açık seçeneğini tıklayın.
SON YAZILAR
Karaca çeyiz setinde neler var?
Samsung vr kaç TL?
Ido Bandırma Yenikapı bilet fiyatı ne kadar?
Lise KPSS ile nerelere girebilirim?
Kış için bahçeye ne ekilir?
Standart alıcı ödemeli ne demek?
Penti ne kadar maaş veriyor?
Molekül sayısı ve atom sayısı nedir?
Tapşırma nedir örnek?
Islama göre hayvanlar ölünce ne olur?