Kefiri lezzetlendirmek için en favori meyve böğürtlendir, ancak şeftali, mango, muz, hatta kivi kullanabilirsiniz. Baharatlar sadece lezzeti artırmakla kalmaz aynı zamanda kefirin sağlık faydalarını daha da artırır.
Buzdolabında +4 derecede kefir mayasının ömrü 8 ile 10 gün arasında değişir. Kefir mayasını derin dondurucuda yaklaşık 2 ay kadar saklayabilirsiniz. En uzun süreli kefir mayası saklama ise kurutma yöntemidir. Kefir mayası kurusu 12 ile 18 aya kadar dayanıklılığını korur.
Kek 150 derecede pişer mi?
Yarım tavuk döner diyette yenir mi?
Hz Lokman'ın oğluna verdiği öğütleri nelerdir?
Tribeksol içinde ne var?
Farming Simulator 17 paralı mı?
Faz kontrol kalemi ne ise yarar?
Masal yazarken hangi zaman kullanılır?
Isviçre Medeni Kanunu hangi dil?
Arapça harfleri kaç tanedir?
Bursa Kestel şelalesine nasıl gidilir?