Kuşbaşı eti ince bir şekilde minik minik doğrayalım. Domatesi, soğanı rendeleyip karıştırma kabına alalım. Üzerine ince kıyılmış biberi, baharatları, tuzu, salça ve sıvı yağı ilave edelim, karıştıralım. İçimiz hazır.
Soğan kadar sarımsak da ete çok yakışan ve pidenin tadını güzelleştiren malzemelerin başında geliyor. İçerisine dilerseniz maydanoz, dereotu gibi taze yeşillikler de ilave edebilirsiniz.
Soğan, domates ve sivri biberi hafif iri kalacak şekilde robottan geçirip, derin bir kaba alın. İçine salça, ince kıyılmış maydanoz, sıvıyağ ve baharatları ilave edin. En son kıymayı katın ve tüm malzemeyi iyice karıştırın.
500 tl'ye telefon var mı?
Tatlısı nasıl yapılır Havuç Tatlısı?
Küçük kan dolaşımı nerede başlar nerede biter Eodev?
BMW yeni 3 serisi yeni kasa ne zaman çıkacak?
179 nerenin numarası?
Ankara armudu ne zaman toplanır?
2 saatlik film izlemek kaç gb yer?
Taze lavanta nasıl saklanır?
YouTube Videolari nereye kaydediliyor?
Harici disk biçimlendirme nedir?