Hatırlatmak isterim ki eğer hemen kullanmayacaksanız krepleriniz soğuduktan sonra üzerlerini sıkıca örtüp buzdolabında 2 gün saklayabilirsiniz. Afiyet olsun!
Suyu çekilip pişince diğer tarafını çevirip pişirelim. En son bütün krepler pişip soğusun normal bi tabağa alıp üst üste koyalım ve güzelce streçleyelim buzluğa atalım. İstediğimiz zaman çıkarıp dilediğimiz gibi değerlendirelim. Çok lezzetli pratik bi tarif oluyor.
Pankek tavasına hiç yağ koymadan hemen hamuru tavaya boşaltıp pişiriyoruz. Hem öyle yumuşak öyle pamuk oluyor ki akşamdan ya da bir gece önceden yapıp kapaklı bir kapta saklayabilirsiniz.
Uzun süre dolapta bekletilen veya bir gün öncesinden hazırlanan pankek karışımları ise yeterince kabarmayacaktır. ... Fazla yağ kullanırsanız pankekler olması gerektiğinden daha yağlı olur ve pişerken yanabilir. Harcınızı tavaya koyarken pankek şeklini alması için hamurunuzu olabildiğince bir arada tutmaya çalışmalısınız.
Elmanın kabızlığa faydası var mı?
Basmati pirinç 1 tabak kaç kalori?
Ezgi Can kaç yaşında?
Kazananlar Kulübü üyeliği ne demek?
Tala yılan yağı ne işe yarar?
Tunceli'de hava limanı var mı?
Balık suyu kaç günde bir değişir?
Kuveyt Türk Mobil Şube kilitlendi nasıl açılır?
Cem Yilmaz nereli ve kac yasinda?
Tavşanlar yılda kaç kez çiftleşir?