Konserve kavurma , Ersan kalitesi ve güvenilirliğiyle en uygun koşullarda pratik ambalajıyla size sunulur. Ürünü hem tek başına hem de diğer yiyeceklerle beraber soğuk veya sıcak olarak tüketebilirsiniz. Erşan kavurma , nefis bir meze olarak davet sofralarında içkilerin ve tüm soğuk içeceklerin yanına yakışır.
Kemik ve sinirlerinden tamamen temizlenmiş dana etlerinin, Namet Lezzet uzmanlığı ile, özel kavurma kazanlarında, dana yağı ve tuz eklenerek pişirilir. Bu işlemden sonra özel fırınlarda fümelenir. Dilimlenerek, servise hazır halde, tüketicilerin beğenisine sunulur.
Vaktiniz azsa ve etleri daha hızlı şekilde çözmeniz gerekiyorsa, donuk etlerinizi soğuk su dolu bir kaseye koyun. Yarım saatte bir suyu süzün, tekrar su doldurun ve etler çözülünceye kadar her yarım saatte bir bunu tekrarlayın. Etlerinizi bu yöntemle çözerseniz hemen pişirmeye başlamanız gerekmektedir.
-Kavurmanın ambalajı açıldığında dışarıdan koku alabilir ve kuruyabilir bu nedenle kavurmayı dışarıyla temasını kesecek şekilde bir folyoya sararak buzdolabında 4-5 gün saklayabilirsiniz. -Kavurmayı uzun süre tüketmeyecekseniz ambalajını açmadan derin dondurucuda 1 yıl muhafaza edebilirsiniz.
Kavurma eti, kendi yağında kavrulur. Bunun için etin yağlı kısımları kesilmeli ve tencereye konularak eritilmelidir. Yağlar eridikten sonra geride kalan kıkırdak kısımlar, tencereden alınmalıdır. Doğranmış et, eriyen ve kıkırdakları alınan bu yağın içinde kavrulmalıdır.
Donmuş et buzu tamamen çözülmeden düdüklü tencereye koyulmaz ve pişirilmez. Kesinlikle belirtilmesi gereken bir nokta da donmuş etin çözüldükten sonra bir miktarının kullanılıp, geri kalanının yeniden buzluğa koyulmaması gerektiğidir.
Kavurmaları koyduğunuz kapların ağzını sıkıca kapatarak buzluğa ya da derin dondurucuya yerleştirin. Bu yöntemle hazırladığınız kavurmaları yaklaşık 6 aylık süre içinde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
Kuşbaşından biraz daha küçük olarak doğranmış etleri, iyice ısıttığınız çelik bir tencereye alın. Soğanın kabuğunu soyup, yıkayın ve bütün olarak etlerin içine atın. Etleri tahta bir kaşık yardımıyla 5 dakika kadar yüksek ateşte kavurun ve ardından tencerenin altını kısıp, kapağını kapatın.
SON YAZILAR
Antepsin şurubu ne için kullanılır?
Mezarlıklara bakarak yön belirlemesi yapılabilir mi?
Sivas Erzurum arası özel araçla kaç saat?
168 neden arıyor?
Pavurya yengeç nasıl pişirilir?
Taraça nasıl oluşur?
AYT fizik konuları Kaç soru Dağılımı?
Kıvanç Tekstil sahibi kimdir?
Psikoloji kpss hangi puan?
Taassup ne demek din kültürü?
Bilkent Uni ozel mi?
Sultan Alparslan'ın kaç oğlu vardır?
Osuruk böceği ne yapar?
Konserve kavurma nasıl tüketilir?
Sivas'ta Güneş saat kaçta doğuyor?
Yeşil mercimek çorbasına hangi baharatlar katılır?
Platon fenomen nedir?
Antalya Trabzon uçak biletleri ne kadar?
Zap kampı nerede?
Necef taşı nasıl anlaşılır?
Belkıs Akkale kac cocugu var?
Normal kesim ne demek?
İstiklal Marşı'mıza neden saygı göstermeliyiz?
Formula 1 kaç hız yapar?
Sitede balkonda mangal yakmak suç mu?
BMC Hisse adı nedir?
Saat hangi kola takılır neden?
Kemikli et ile hangi yemekler yapılır?
PUBG Mobile değeri ne kadar?
Kaç kelime bilmek gerekir?
Adam otunun yan etkileri nelerdir?
6 Kasım hangi burç ve özellikleri?
17 cüz hangi sure?
Kenan İmirzalıoğlu eski eşi kimdir?
Beyaz gül neyi ifade eder?
Muhallebili bisküvi Tatlısı nasıl yapılır?
Ferhat Paşa Antlaşması önemi nedir?
Sol kasıkta ağrı ve batma hamilelik belirtisi mi?
2008 de gram altın kaç TL?
Mürvet Şen kaç doğumlu?