İçi Çiğ Kalmaz, Yağ Çekmez: Haşlamadan Karnabahar Nasıl Kızartılır ? ... Karnabahar sevmeyene bile karnabaharı bol bol yedirme gücüne sahip bu lezzet. Ancak karnabaharları kızartmadan önce mutlaka haşlamak gerekiyor diye biliyoruz. Bu sayede içleri daha yumuşacık kalıyor, lezzetleri de güzelleşiyor diye düşünüyoruz.
Fırında Karnabahar Tava Tarifi : Tepsinin üzerine ilk olarak yağlı kağıt, ardından da alüminyum folyo kapatınız. Fırınınız 180 derece ısıtınız ve tepsiyi fırına koyup sebzeleriniz yumuşayana kadar pişiriniz. Sebzeler yumuşadığında üzerini açınız ve üzeri kızarana kadar fırınlamaya devam ediniz. Afiyet olsun.
Mısır unu geniş bir kaba dökelim. Karnabaharları önce sütlü harca batırıp fazla olan suyunu süzüp daha sonra mısır ununa buluyalım. Kızgın sıvı yağda orta ateşte kontrol ederek ve spatulayla çevirerek kızartıp fazla yağını alması için kağıt havlu serilmiş servis tabağına alalım.
Takdir almak için ders notları nasıl olmalı 6 sınıf?
AXEN hangi markaya ait?
YKS sınava az kaldı nasıl çalışmalıyım?
Hayri Irdal kim?
Fel fecir olmak ne demek?
Kalem Suresi 51 52 ayet kaçıncı sayfa?
Bir futbol takımı en az kaç kişiden oluşur?
BUSCOPAN draje ne işe yarar?
Burpees hareketi kaç kalori?
Su asidik mi bazik mi?