Bir Google hesabı eklediğinizde, söz konusu hesapla ilişkilendirilmiş bilgiler telefonunuz ile otomatik olarak senkronize edilir. Bir hesabı kaldırdığınızda, o hesapla ilişkilendirilmiş her şey telefonunuzdan silinir. Bunlara e-postalar, kişiler ve ayarlar dahildir.
SON YAZILAR
Noodlenin içinde ne var?
Konya istanbul hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
OnePlus One hangi ülkenin?
Kahraman Koçovalıyı kim öldürdü?
Cumartesi günü kuyumcular saat kaça kadar açık?
Karadeniz Ereğlisi nerenin ilçesi?
Yarı metaller hangi renk?
GittiGidiyor kargo ücreti kaç TL?
KPSS P9 nedir?
Tanju Korel kimdir nerelidir?