Söz konusu hesaptaki tüm veri ve içerikleri (e-postalar, dosyalar, takvimler ve fotoğraflar gibi) kaybedersiniz. Söz konusu hesapla oturum açtığınız Google hizmetlerini ( Gmail , Drive, Takvim veya Play gibi) kullanamazsınız.
Google Hesabınız silinene kadar elde tutulan bilgiler Google Hesabınızı sildiğinizde, ne sıklıkla arama yaptığınıza dair bilgiler de kaldırılır.
Gmail hesabınızı sildiğinizde, Gmail Posta Kutusu kapatılacak, tüm Gmail içerikleri silinecek ve 2 iş günü içerisinde e-posta adresinize erişiminizi kaybetmiş olacaksınız.
Gmail ekranının sağ üst köşesinde yer alan 'Ayarlar' bölümünden 'Göndermeyi geri al' seçeneğinin aktif hale getirilmesi durumunda gönderilen bir e- mail alıcının e-posta adresine düştükten sonra dahi silinebilecek.
SON YAZILAR
Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?
E-Devlet Anahtar kayit kodu nasil alinir?
Hilltown Karsiyaka nasil gidilir?
Uzay Hepariye kim çarptı?
CR vermek ne demek?
Avrupa Yakası Ata Demirer neden ayrıldı?
Yumurta asit mi baz mı?
Suriye Osmanlıdan ne zaman ayrıldı?
Sekrol pediatrik şurup günde kaç kere kullanılır?
Maltepe Üniversitesi paralı mı?