Google Fotoğraflar , çöp kutusuna gönderdiğiniz fotoğrafları , tekrar istersiniz diye 60 gün boyunca saklamaya devam ediyor. Eğer 60 gün sonra hala çöp kutusunda kalırlarsa, o zaman tamamen siliniyorlar.
Lollipop ve daha yeni sürümle çalışan Android telefonlar için Ayarlar>Hesaplar>Yedekle ve Sıfırla yolunu takip ederek Fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğine dokunduğunuzda gelen ekranın alt kısmında yer alan 'Cihazı Sıfırla'ya dokunduğunuzda her şeyi kolayca silebilirsiniz.
SON YAZILAR
Inşirah suresi namazda hangi sûreden sonra okunur?
Amasya kongresinde ne vurgulandı?
Et kaç derecede pişmeye başlar?
Kedi Fiyatları ne kadar?
Tam parazit bitkilerde neler bulunmaz?
Gıda boyası yoksa ne kullanabiliriz?
EBA da canlı ders neden açılmıyor?
Pc'de şapkalı u nasıl yapılır?
YDS başvuru şartları nelerdir?
Gazi Yaşar Kimdir?