ZOOM HESAP SİLME Giriş yaptıktan sonra ayarlarınızın “Hesap Yönetimi” bölümüne gidin. Burada “Hesabımı kapat” seçeneğini bulacaksınız. Bu değişikliğin kalıcı olduğunu ve geri alınamayacağını da not etmek önemlidir – kararınızı onayladıktan sonra çıkış yapacak ve yakınlaştırma ana sayfasına yönlendirileceksiniz.