Arkadaşı Ekle düğmesine dokun. Bu düğme, kişinin profil fotoğrafının ve isminin aşağısında ya da Arkadaşlarını Bul'da geçen isminin yanında bulunur. Dokunduğunda hemen bir arkadaşlık isteği gönderilecek ve istek kabul edildiğinde bir bildirim alacaksın.
Yakın Arkadaşlar : Özellikle paylaşım yapmak isteyebileceğiniz arkadaşlarınızdır. Tanıdıklar: Daha az paylaşım yapmak isteyebileceğiniz kişilerdir. Hedef kitle seçiciden Tanıdıklar Hariç Arkadaşlar seçeneğini işaretleyerek paylaştığınız gönderiyi bu kişilerin görmesini engelleyebilirsiniz.
SON YAZILAR
Antep yeni teknik direktörü kim?
Sayıların ingilizcesi ne?
Sakarya akşam yemeği nerede yenir?
Heyula nedir felsefe?
Cipro 750 mg nasıl kullanılır?
AMOKLAVİN 1000 mg diş için kullanılır mı?
Sokratesin Savunması neyi anlatır?
Canan Karatay Instagram hesabı var mı?
Kalem suresi 51 52 ayet ne için okunur?
Gözleri fettan güzel ne demek?