- Silmek istenilen hesaba giriş yapılmalıdır. - Daha sonra profilden sağ üst kısımda yer alan ayarlar sekmesine tıklanmalıdır. - Burada çoklu hesabın altında giriş bilgileri kısmı bulunmaktadır. - Kaldırmak istenilen hesabın yanında yer alan üç noktaya tıklanması gerekir.
Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz. Paylaştığınız her şeyin silinmesi , silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir.
Çoktan unuttuğunuzu düşündüğünüz veriler ve bilgiler, Facebook sunucularında bir yerlerde saklanmaktadır. Hesabınızı devre dışı bırakmak basittir, ancak bu şekilde hiçbir şeyi silemezsiniz, profilinizi olduğu gibi gelecekte yeniden etkinleştirebilmeniz için silme işlemi gerçekleştirilmez.
SON YAZILAR
Bill Gates burcu ne?
Kara lahana neye iyi gelir?
Kenar sayısı 20 olan düzgün bir çokgenin bir iç açısının ölçüsü kaç dereced..
Birkenstock orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
Bir kayısı ağacı ortalama kaç kilo ürün verir?
Sürekli uyku hali hangi hastalık belirtisi?
Edremit Akçay nerenin ilçesi?
Rüyada bir kızla tanışmak ne anlama geliyor?
GATA Hastanesi hangi illerde var?
Cille BAZU nasıl bir yaratık?