Kaydettiğiniz fotoğraf ve videolar ise yalnızca size gözüküyor. Yani bir başka Instagram kullanıcısı profilinizdeki “ Kaydedilenler ” alanını göremiyor. Ayrıca gönderisini kaydettiğiniz kişiye herhangi bir bildirim de gitmiyor.
Instagram gönderilerinin hemen sağ altında bir yer imi butonu bulunuyor . Bu butona bastığınızda, ilgili gönderi profilinizin “ Kaydedilenler ” bölümüne depolanıyor. Bu arada kaydettiğiniz fotoğraflar için karşı tarafa herhangi bir bilgi gitmediğini de belirtmekte fayda var.
Koleksiyonunuzu kimlerin takip ettiğini görme Bir Android telefonda veya tablette Currents uygulamasını açın. Alt tarafta, Koleksiyonlar 'a dokunun. Bir koleksiyona dokunun. Sağ üstte, Diğer. Koleksiyon takipçileri'ne dokunun.
Öncelikle Instagram 'da gördüğünüz her fotoğraf ve videonun altında bir simge görürsünüz. Bu simgeye dokunduğunuz anda Instagram 'da kaydedilen görüntüler tek bir yerde birikir. Siz de dilediğiniz zaman kaydettiğiniz bu fotoğraflara bakabilirsiniz.
Instagram Yardım Merkezi Varsayılan olarak, Instagram 'daki herkes profilinizi ve gönderilerinizi görebilir . Hesabınızı, paylaştıklarınızı sadece onayladığınız takipçilerin görebileceği şekilde gizli yapabilirsiniz.
“Beni gönderiden kaldır” seçeneği, gönderinde yer alan etiketinizi kaldırır ve etiketleyen o kişiye bununla ilgili bir bildirim gitmez. “Profilimde gizle” seçeneği ise istemediğiniz kişilerin sizi etiketlediği paylaşımlarının profilinizde görünmemesine yardımcıdır.
Bu özellik henüz fotoğraflar için geçerli olmasada videolarınızı kak kişinin görüntülediğini ve beğendiğini görebilirsiniz. 1.Aşama: Instagram üzerinden kendi profil sayfanıza girip paylaşılan videonun üzerine tıkladıktan sonra videonun altında bulunan görüntüleme seçeneğinin üzerine tıklanması gerekmektedir.
Engellediğinizi kişi size hiçbir şekilde DM yoluyla ulaşamaz. Aynı zamanda kişinin gönderilerinizi ve hikayelerinizi görmesi de mümkün değildir.
İlgili arkadaşınızın listesinde olan herhangi bir arkadaşınızın hesabından ilgili kişiye girip profiline bakın. Eğer hikaye görüyorsanız, ve sizin hesabınızda görünmüyorsa hikayesini size karşı gizlemiş demektir. Eğer hesabı dışarıya açıksa, ikinci bir hesap açarak da bu kontrolü dışarıdan sağlama şansınız var.
Instagram 'da istediğiniz kişiyi hikayelerinize bakmaması için engelleyebilirsiniz. Ve genel olarak hikayeyi gizlediğinizde karşınızdaki sanki hiç hikaye atmamış gibi göreceğinden, engellendiğini de anlaması ilk etapta mümkün olmayacaktır.
Eski hikayelerinize bakanları görmek için üst kısımda hikayelerin arşivlenmiş kısmına geçiş yapıyoruz. Hani hikayeye bakanları görmek istiyorsanız eğer, üst kısımdan o aya veya o döneme kadar kaydırın. Daha sonra hikayeye dokunun ve alt kısımdan geçmişe dönük hikayelerinize bakana bakın.
Hikayenizi kimlerin gördüğüne bakmak için ilk olarak hikayenizi açın. Sol altta, hikayenizdeki her bir fotoğraf veya videoyu görüntüleyen kişi sayısını görürsünüz. Hikayenizin görüntüleyen herkesin kullanıcı adını görmek için sol alttaki profil resimlerine dokunun.
Hikaye paylaşımı yapan kullanıcılar , hikayesini kimlerin izlediğini de görebiliyor. Paylaşılan hikayenin sol alt kısmında yer alan bölgede hikayeyi izleyen kişi sayısı görülüyor. Buraya tıkladığınızda ise o kişier sıralanıyor .
Instagram'daki hikaye arşivimden bir hikayeyi nasıl silerim? Profilinize gitmek için. simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun. simgesine dokunun. Arşivle'ye dokunun. Silmek istediğiniz hikayeye dokunun. (iPhone) veya (Android) simgesine dokunun. Sil'e ve onaylamak için tekrar Sil'e dokunun.
Mod etkinleştirildikten sonra, önce Instagram uygulamasını kapatın. Ardından Instagram uygulamasını açın ve hikayeye gidin. Sil düğmesini bulmanızı umuyoruz. Hikayenizi silin ve ardından uçak modunu kapatın.
Instagram profilinizden paylaştığınız hikayeleriniz, paylaşım saatinizden 24 saat sonra silinecektir . Ancak hikayenizi öne çıkan hikaye yaparsanız paylaşımınız dilediğiniz kadar profilinizde kalır.
Bir fotoğrafı veya videoyu hikayenizden silmek için: Akışın üst kısmında Hikayen'e dokunarak hikayenize gidin. Silmek istediğiniz fotoğrafın veya videonun sağ alt köşesindeki Daha Fazla (iPhone) veya Daha Fazla (Android) seçeneğine dokunun. Sil'e ve onaylamak için tekrar Sil'e dokunun.
Facebook 'taki hikayenize eklediğiniz bir fotoğrafı veya videoyu silmek için: Haber Kaynağınızın üst tarafında bulunan Hikayeler kısmına gidin. Hikayen'e tıklayın. Silmek istediğiniz fotoğraf veya videoyu bulmak için tıklayın. Sağ üstteki simgesine tıklayın. Fotoğrafı Sil veya Videoyu Sil'e tıklayın.
Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, ' hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.
SON YAZILAR
Miray Daner hangi üniversitede okudu?
Anti tezi nedir?
Maş fasulyesi ile neler yapılır?
Avuç içi yanması neden olur?
Evde civciv nasıl beslenir?
5 kilo kırmızı biberden kaç kilo salça çıkar?
Adobe Reader Flash player nedir?
Pay Day 2 kaç gb?
Buyaka saat kaçta kapanıyor?
Doğal destan nedir kısaca?
Instagramda kaydedilenler görünür mü?
Kahramanmaraş TOBB Fen Lisesi kaç puan?
Icerde dizisi kaç bölüm?
Sahibinden yüzde kaç komisyon alıyor?
Elon Musk kökeni nereli?
Kim Kardashian in serveti?
1 cc kan kaç damla?
21 gün şekersiz diyet kaç kilo verilir?
Dilek kipi nedir örnekler?
Efdal anlamı nedir?
Erkek saç şekillendirici krem nasıl kullanilir?
GTA 5 uçak nasıl hızlanır?
Ispanak nereden kesilir?
Soru kökü ne demek?
Birincil ekonomik faaliyet ne demek?
Yurtiçi yurtdışı nasıl yazılır TDK?
Aile Arasında ne kadar gişe yaptı?
Call of Duty Warzone kac para?
+1 276 Hangi ulke?
Fantastik olay nedir?
R ile meyve var mı?
Canan çal kimdir vikipedi?
Adil Topal poyrazın babası mı?
D-panthenol ne işe yarar?
Metal ve ametal olduğu nasıl anlaşılır?
Kibarlık Budalası neyi anlatıyor?
Dişil burç ne demek?
Engelliler için iett kartı nasıl alınır?
Elektrikli Şofben için hangi kablo?
Sibel Can'ın kaç tane çocuğu?