Google hesabı nasıl senkronize edilir? - Senkronizasyonu kapatma Değişiklik yaparsanız bu değişiklikler Google Hesabınıza kaydedilmez ve diğer cihazlarınızla senkronize edilmez. Senkronizasyonu kapattığınızda, Gmail gibi diğer Google hizmetlerindeki oturumunuz da kapatılır. Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Senkronizasyon açık seçeneğini tıklayın.


Google hesabı nasıl senkronize edilir?

  • Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  • Hesaplar'a dokunun.
  • Telefonunuzda birden fazla hesap varsa senkronize etmek istediğiniz hesaba dokunun.
  • Hesap senkronizasyonu 'na dokunun.
  • Diğer. Şimdi senkronize et'e dokunun.

Telefonda senkronize nasıl iptal edilir?

  • Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  • Hesaplar'a dokunun.
  • Telefonunuzda birden fazla hesap varsa senkronize etmek istediğiniz hesaba dokunun.
  • Hesap senkronizasyonu 'na dokunun.
  • Otomatik senkronizasyon yapmak istemediğiniz uygulamaları kapatın.

Senkronizasyon kapatma ne demek?

Senkronizasyonu kapatma Değişiklik yaparsanız bu değişiklikler Google Hesabınıza kaydedilmez ve diğer cihazlarınızla senkronize edilmez. Senkronizasyonu kapattığınızda, Gmail gibi diğer Google hizmetlerindeki oturumunuz da kapatılır. Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Senkronizasyon açık seçeneğini tıklayın.

Senkronizasyon nasıl iptal edilir?

  • Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
  • Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar'a dokunun.
  • Adınıza dokunun.
  • Oturumu ve senkronizasyonu kapat'a dokunun. Senkronizasyonu ve oturumu kapattığınızda Gmail gibi diğer Google hizmetlerindeki oturumunuz da kapatılır .

PC senkronizasyonu nasıl yapılır?

  • Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  • Sağ üstte Profil'i. tıklayın.
  • Google Hesabınızda oturum açın.
  • Bilgilerinizi tüm cihazlarınız arasında senkronize etmek istiyorsanız Senkronizasyonu aç Aç'ı tıklayın.